STUDIO

STUDIO

Despre noi

 

 

FotoCat Studio este format dintr-o echipă dinamică, mereu pregătită să ofere servicii profesionale de fotografie și video pentru cele mai importante evenimente din viața fiecăruia.

Început ca un hobby prin fotografie și filmări pentru prietenii apropiați, am dezvoltat un business de familie ce ne aduce împreună printr-o pasiune comună.

 

 

 

Foto

Suntem la curent cu noile tendințe în fotografie și echipamente foto și ne adaptăm constant pentru a livra servicii foto de calitate.

Video

Aparatură video performantă cu reacție rapidă în toate condițiile de filmare ce combină utilitatea cu performanța de vârf.

Amintiri

Atât fotografiile cât și video-urile însumează o colecție de amintiri păstrate o viață. Albumele noastre rezistă în timp, peste ani și ani.

P04
79
P06
P05

De ce noi?

Într-un boom al tehnologiei unde deși fiecare dintre noi poate fi propriul fotograf, propriul cameraman, prin diverse device-uri de ultimă generație, noi oferim mai mult decât fotografie și video. FotoCat Studio oferă servicii profesionale de imortalizare în timp a momentelor cu adevărat importante ale vieții, cum ar fi nuntă, botez, absolvirea unui ciclu școlar, aniversări zile de naștere, aniversare nuntă de argint, aniversare nuntă de aur, dar și alte evenimente pe care le sărbătorim de-a lungul vieții.

Satisfacția clienților noștri este prioritară, așadar ne străduim ca fiecare persoană care intră în contact cu noi să rămână cu amintirea unei colaborări plăcute și benefice.

Printre avantajele colaborării cu FotoCat Studio se numără:

  • Consultanță de specialitate – Clienții noștri se bucură de consultanță de specialitate de la fotografi profesioniști care sunt nerăbdători să înțeleagă nevoile clientului, să discute în amănunt fiecare detaliu, al modului de lucru, pentru ca aceștia să poată să își contureze o imagine reală a desfășurării evenimentului.
  • Livrarea rapidă a materialelor – Goana după poze începe imediat după ziua evenimentului, așadar ne străduim să livrăm materialele în cel mai scurt timp.
  • Echipamente de ultimă generație – cum spuneam mai devreme, trăim într-un boom al tehnologiei, așadar actualizarea constanta a echipamentelor este o necesitate. De aceea, punem la dispoziție echipament dedicat de inregistrare a sunetului, aparatură dSLR, drone.
O echipă de oameni extraordinari. Au fost de un real ajutor, de obicei nu sunt fotogenică în poze, dar cu ei m-am simțit foarte confortabil știind că sunt alături de mine, iar pozele au ieșit de vis.Andreea

Spune-ne părerea ta: